How the e-seminars help you?

Που θα σας βοηθήσουν τα e-σεμινάρια;

Διαχείριση Άγχους

Χρειάζεται θάρρος να κοιτάξουμε μέσα μας και να αναγνωρίσουμε πρότυπα συμπεριφοράς που μας κρατούν πίσω από τις μεγαλύτερες δυνατότητές μας. Ενδυναμώνοντας την αντίληψη μας και αποσαφηνίζοντας το όραμα μας μέσα από τα σεμινάρια/αναζητήσεις, μαθαίνουμε να προχωράμε τον εαυτό μας πέρα από τα όρια που γνωρίζουμε.

 Οι ειδικά σχεδιασμένες ημερήσιες δράσεις θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις πνευματικές σου δεξιότητες, όπως  αποδοχή, ευγνωμοσύνη, αγάπη, γενναιοδωρία, συγχώρεση και ταπεινότητα για να φέρεις αρμονία και ευημερία στη ζωή σου, ενισχύοντας την ικανότητά σου να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ζωής και βοηθώντας σε να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου.

Διαχείριση Σχέσεων

Η μόνη αλλαγή που μπορούμε να ελέγξουμε είναι η προσωπική μας ανάπτυξη. Βελτιώνοντας τον εαυτό μας, σεβόμαστε τους γύρω μας, και εκείνοι με τη σειρά τους αρχίζουν να σχετίζονται μαζί μας με διαφορετικό τρόπο. Τότε η ελπίδα μπαίνει στην εξίσωση των σχέσεων και δημιουργείται μία ατμόσφαιρα «περισσότερης αλλαγής».

Στα σεμινάρια/αναζητήσεις μαθαίνεις και αναπτύσσεσαι μαζί με άλλους μέσω κλειστών ομάδων δικτύωσης. Με τον τρόπο αυτό προωθείται η συνεργασία και η διασύνδεση με άτομα που βρίσκονται σε ανάλογη πορεία προσωπικής βελτίωσης. Γίνεσαι μέλος μίας μεγάλης ομάδας ατομικής και ομαδικής μεταμόρφωσης!

Ανάπτυξη Νέων Δεξιοτήτων

Κατά τη διάρκεια της εργασίας σου για προσωπική ανάπτυξη, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μια ευχάριστη παρενέργεια της εκμάθησης νέων δεξιοτήτων ή της ενίσχυσης των ικανοτήτων που ήδη έχεις ή να συνδεθείς με δεξιότητες που είχες ξεχάσει ή δεν γνώριζες  ότι διαθέτεις. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεις τους προσωπικούς σου στόχους αφιερώνοντας μόνο 20΄από το χρόνο σου την ημέρα.

Ανάπτυξη Δημιουργικότητας

Η εξάσκηση της δεξιάς πλευράς του εγκεφάλου μας, αναπτύσσει τη φαντασία μας και  βοηθά στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και των δεξιοτήτων της δημιουργικής σκέψης

Οι καθημερινές δράσεις/ασκήσεις των σεμιναρίων είναι ειδικά σχεδιασμένες να διεγείρουν το δεξί εγκεφαλικό ημισφαίριο, να αναπτύσσουν την νοητική  λειτουργία και να αφυπνίσουν τη δημιουργικότητα.

Βελτίωση Συγκέντρωσης

Με συνδυασμό διαφόρων τεχνικών που είναι προσαρμοσμένες στο περιεχόμενο και τις δράσεις των σεμιναρίων/προσωπικών αναζητήσεων, το άτομο δημιουργεί νέες θετικότερες εικόνες και ταυτόχρονα εκπαιδεύεται ο εγκέφαλος στην επαναφορά της προσοχής στους προσωπικούς στόχους, έχει σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της συγκέντρωσης.

Απόκτηση Αφθονίας 

Η ανάπτυξη μιας νοοτροπίας αφθονίας επηρεάζει την προσωπική και επαγγελματική μας επιτυχία, οδηγεί σε μεγαλύτερη δημιουργικότητα και ευτυχία. Αυξάνει επίσης την ευγνωμοσύνη, την αυτοεκτίμηση και χτίζει θετικές συνήθειες.

Μαζί μας, κατά την πορεία της ανάπτυξης σου, περιβάλλεις τον εαυτό σου με ανθρώπους αφοσιωμένους σε συνειδητούς σκοπούς. Άτομα που αναζητούν τα θετικά σε οποιαδήποτε εμπειρία, που μπορούν να σε ωθήσουν προς τα εμπρός, να σε ενθαρρύνουν και να γιορτάσουν μαζί σου τα επιτεύγματά σου!

Δημιούργησε  μαζί μας ένα ξεκάθαρο όραμα για το πώς θέλεις η ζωή σου στο μέλλον, εστίασε στις μοναδικές σου δυνάμεις μέσω τον ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων και καλωσόρισε  την άφθονη ζωή σου!

Αφύπνιση Διαίσθησης

 Με συγκεκριμένους τρόπους που προτείνονται μέσα στα σεμινάρια/προσωπικές αναζητήσεις, αναπτύσσεις αυθεντική σύνδεση με την εσωτερική φωνή της διαίσθησης σου, μαθαίνεις να την εμπιστεύεσαι και να την διαχωρίζεις από την φωνή του Εγώ.

Ανάπτυξη Εγκεφαλικής Λειτουργίας

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει μια εκπληκτική ικανότητα να προσαρμόζεται και να αλλάζει – ακόμη και σε μεγάλη ηλικία. Αυτή η ικανότητα είναι γνωστή από τους επιστήμονες ως νευροπλαστικότητα. Με το σωστό τρόπο διέγερσης, ο εγκέφαλός μας μπορεί να σχηματίσει νέες νευρικές οδούς, να αλλάξει υπάρχουσες συνδέσεις και έτσι να προσαρμοστεί και να αντιδράσει με συνεχώς μεταβαλλόμενους τρόπους.

Τα σεμινάρια/προσωπικές αναζητήσεις είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μαθαίνεις κάθε μέρα κάτι νέο και να διεγείρουν τον εγκέφαλο μέσω των ειδικά προσαρμοσμένων ασκήσεων που τελικώς σε ωθούν σε νέα νοητικά μονοπάτια που θα διευρύνουν την αντίληψή σου, βοηθώντας σε να αποκτήσεις ευελιξία και να  εξελίσσεις καθημερινά τις συμπεριφορές σου. 

 

 

Μάθετε τα μυστικά της επιτυχίας στη ζωή, αυτοί οι άνθρωποι έχουν το κλειδί.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο με έκανε πολύ ξεκάθαρα να οπτικοποιήσω πολύ ξεκάθαρα τι με κρατάει πίσω στο να πετύχω όσα θέλω. Με βοήθησε πολύ στο να τα ξεφορτωθώ, να στοχεύσω στα θετικά στοιχεία του εαυτού μου και πώς να αλλάξω τις κακές συνήθειες και την κακή νοοτροπία σκέψης. Θετικά αποτελέσματα είδα άμεσα στην ψυχολογία μου και μέσα σε διάστημα δύο μηνών είδα και αλλαγή σε αυτά που επιθυμούσα όπου και άρχισα να τα έλκω!
Ματ. Τ.
Σε εμένα βγήκαν τα περισσότερα απ' όσα είχα βάλει σε εκείνες τις φωτογραφίες που συλλέξαμε με πράγματα που ονειρευόμαστε. Πιο συγκεκριμένα, είχα βάλει ένα όμορφο σπίτι, βραβεία για τη δουλειά μου, χρήματα και φωτογραφίες με αλγόριθμους. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο εξωτερικό για διδακτορικές σπουδές, σε ένα όμορφο και μεγάλο σπίτι, έλαβα μια prestigious υποτροφία και πριν μια βδομάδα ένα scholarship (ως βραβείο για την πορεία μου μέχρι τώρα) ενώ ξεκίνησα μάθημα machine learning και βλέπω τον εαυτό μου να εξοικειώνεται με θέματα αλγορίθμων.
Φ.Κ..
Πως ήταν να έχω κάτι κάθε μέρα.. στη πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία του εγκλεισμού της λεγόμενης καραντίνας ήταν κάτι "σωτήριο" δεδομένου του ότι μου δημιουργούσε προσμονή, διαφορετικά όλα ήταν μίζερα και επαναλαμβανόμενα.
Αλ. Σαρ.
Το σεμινάριο της Αφθονίας ήρθε ως δώρο σε μία πρωτόγνωρη φάση λόγω της καραντίνας. Εντυπωσιάστηκα από βασικές, θεμελιώδης διαπιστώσεις που προέκυψαν με τις πρώτες κιόλας ημέρες/εργασίες, που με βοήθησαν να έχω πλέον ένα σταθερό άξονα ευγνωμοσύνης για τη ζωή μου. Η απλότητα, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια είναι τα μόνα που χρειάζονται από τον καθένα μας για να λάβουμε το μέγιστο του σεμιναρίου. Το συναρπαστικό είναι η διαπίστωση ότι η έννοια, η κατανόηση της αφθονίας και των εργαλείων του σεμιναρίου είμαι μία διαρκής… περιοχή ασφάλειας, ανασυγκρότησης, αναθεώρησης, πάντα διαθέσιμη να μα δίνει την ευκαιρία να κοιτάμε μέσα μας χωρίς φόβο και γύρω μας με μόνο οδηγό την αλήθεια. Ελπίζω όπως κάθε κατάκτηση να έχει επόμενα βήματα.!
Ευάγγ. Π.
Το e-σεμινάριο της Αφθονίας με βοήθησε να παρατηρήσω τις πεποιθήσεις μου, να τις βάλω στο μικροσκόπιο και να συνειδητοποιήσω ποιες από αυτές ανήκουν σε μένα ή τις κληρονόμησα απ' τον περίγυρό μου. Βοήθησε να οργανώσω τις σκέψεις μου, να τις τακτοποιήσω, ώστε να μη χάνομαι μέσα σε αυτές.
Ιωαν. Β.

Sign up for our Newsletters

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να εγγραφείτε στo newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας!

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Προσθήκη στο καλάθι
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare

  ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

  e-Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Μεταμόρφωσης